DLWO

Wat betekent Microsoft 365 voor mij als student?

Aangepast op

Met Microsoft 365 heb je veel vertrouwde en een aantal nieuwe apps op één plek beschikbaar. Vooral op het gebied van samenwerken zijn er veel nieuwe mogelijkheden.

Office apps

Via Microsoft 365 kun je Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote online in de browser of als app op je pc/laptop, tablet of telefoon gebruiken. 

Samenwerken

Door documenten, spreadsheets of presentaties te delen met elkaar via OneDrive of Teams kun je met elkaar tegelijk samenwerken. Bestanden delen via de mail of fileshare met risico's op verschillende versies of het overschrijven van wijzigingen is daarmee verleden tijd.

Via Teams kun je ook één op één, in groepsverband of binnen een project samenwerken met een chat (tijdlijn), werken met documenten en nog 101 andere handige apps zoals een taken bord, OneNote voor aantekeningen en meer.

Toekomstige ontwikkelingen

Bij de eerste uitrol zijn de functionaliteiten en mogelijkheden die je als student met Microsoft365 kunt uitvoeren soms nog erg beperkt. Zodra de eerste uitrol is afgerond wordt gestart met de uitrol van nieuwe functionaliteit die we in combinatie met onze nieuwe digitale leerwerkomgeving (Brightspace) gaan aanbieden. Zodra hier meer informatie over beschikbaar is wordt dit gedeeld.

Vorige Handleiding Wie heeft toegang tot Microsoft 365
Volgende Handleiding Waar kan ik starten?