DLWO

Studiemail

Aangepast op

Toegang tot studiemail is vervallen

Maakte je voorheen gebruik van een studiemail (Gmail/Google Apps van de OU), dat is vanaf nu niet meer mogelijk. 

Zoals eerder aangekondigd middels een persoonlijke e-mail aan alle studiemail gebruikers, de studentennieuwsbrief en via diverse algemene nieuwsberichten (bijv. https://www.ou.nl/web/nieuwsplaza/-/gratis-gebruik-microsoft-office-365-voor-studenten-dit-moet-je-weten en https://www.ou.nl/web/nieuwsplaza/-/start-gratis-microsoft-office-365-voor-studenten-van-de-open-universiteit)  is toegang tot Studiemail nu niet meer mogelijk.

Had ik studiemail (Gmail/Google Apps van de OU)?

Je had een studiemailadres als je een gebruikersnaam van de Open Universiteit had die eindigde op @studie.ou.nl of @studie.openuniversiteit.be.

Kan ik e-mails of data in mijn Studiemailomgeving nog benaderen/veiligstellen?

Nee, het is niet meer mogelijk om bij je mailbox of data te komen die in je Studiemailomgeving staat om deze veilig te stellen. We hebben ruim drie maanden na de invoering van Microsoft 365 de toegang studiemail opengehouden om je de tijd te geven je e-mails en data veilig te stellen.

We kunnen je nu helaas ook niet meer ondersteunen om alsnog data uit je studiemailomgeving in te zien of veilig te stellen.

Zijn er alternatieven beschikbaar?

Microsoft 365 vervangt de functionaliteit die je ook tot je beschikking had via Studiemail zoals een persoonlijke e-mailbox en online opslag. Zie hier voor meer informatie over Microsoft 365.

Vorige Handleiding Office apps installeren Android/iPhone
Volgende Handleiding Wijzigen gebruikersnaam / e-mailadres