DLWO

Aankopen binnen Microsoft 365

Aangepast op

Proeflicenties

Binnen de Microsoft 365 omgeving kun je als student soms persoonlijke abonnementen en/of (proef)licenties aanschaffen. De OU heeft deze mogelijkheden zoveel mogelijk uitgeschakeld en adviseert sterk om daar waar dit toch nog kan hier geen gebruik van te maken. De Open Universiteit biedt alle M365 functionaliteiten die nodig zijn voor de studie namelijk aan.

Disclaimer

De Open Universiteit neemt ook geen verantwoordelijkheid voor zelf aangeschafte licenties/abonnementen en is ook niet verantwoordelijk voor de overdracht van deze abbonementen (of data) naar een persoonlijk account wanneer de OU-inschrijving verloopt en als gevolg daarvan het OU-account wordt verwijderd. 

Ben je als student geslaagd of zijn je rechten verlopen? Dan houd je nog 12 maanden toegang, daarna vervalt de toegang en dus ook automatisch de toegang tot deze extra functionaliteiten dan wel applicaties. De student dient zich er dus van bewust te zijn dat alles wat hierbinnen plaatsvindt mogelijk weg is na verloop inschrijfrechten en dat de student zelf voor een mogelijke backup van gegevens verantwoordelijk is. De Open Universiteit heeft hier zelf geen mogelijkheden voor.

Vorige Handleiding Account verwijderen / toegang verliezen
Volgende Handleiding Inlogproblemen na het wijzigen van je gebruikersnaam?