DLWO

Welke weergaveopties kan ik zelf instellen?

Aangepast op

In Accountinstellingen kun je een aantal weergaveopties en instellingen aanpassen. Deze instellingen zijn persoonlijk en hebben geen invloed op het uiterlijk van anderen.

  1. Klik op je Naam in de Minibalk. De pagina opent standaard op tabblad Accountinstellingen.
  2. Onder Instellingen lettertype kun je de lettergrootte aanpassen . Dit past echter niet de lettergrootte aan in afbeeldingen, documenten en objecten.
  3. Als je ondersteunende technologie zoals een schermlezer gebruikt wordt een pagina automatisch aangemerkt als gelezen als je deze opent en blader. Wil je dit niet, dan kun je dit beter uitzetten. Doe dit door bij  Inhoud lezen een vinkje te zetten voor 'Items niet automatisch markeren als gelezen bij het scrollen van de pagina'.
  4. Als je ondersteunende technologie gebruikt, kun je het beste bij Video-instellingen een vinkje zetten voor 'videopresentatie optimaliseren voor programmatisch gestuurde hulptechnologieën'.
  5. Onder Landinstellingen en taal kun je instellen je je voorkeurstaal instellen en datum/tijd conventies aangeven. De voorkeurstaal kun je ook instellen door op je Naam in de Minibalk te klikken en op de getoonde taal te klikken. De taal van de menu's in je cursus wordt echter bepaald door de cursusconfiguratie: voor Nederlandstalige cursussen wordt het menu in het Nederlands getoond.
  6. Onder Tijdzone stel je je voorkeurstijdzone in.
  7. Onder Aanmelden kun je aangeven of je wilt dat anderen kunnen zien wanneer je online bent.
  8. Vergeet niet je instellingen te bewaren. Klik op Opslaan en sluiten

 

Vorige Handleiding Hoe pas ik mijn gebruikersprofiel aan?
Volgende Handleiding Hoe log ik uit van Brightspace?