DLWO

Hoe weet ik wat het goede antwoord is bij een test?

Aangepast op

Het hangt af van de instellingen van de test en het type vragen of en wanneer je feedback krijgt. Een docent kan ervoor kiezen om per vraag feedback te geven, algehele feedback te geven en al dan niet te tonen wat het juiste antwoord is. De feedback kan na indienen van de test getoond worden of op een later tijdstip.

Je kunt de terugkoppeling en juiste antwoorden op gesloten vragen sowieso pas zien nadat je de test volledig hebt ingevuld EN hebt ingediend en niet direct na het beantwoorden van een vraag. Meestal zul je direct na het indienen de resultaten kunnen bekijken en kun je naderhand naderhand de resultaten opnieuw bekijken, tenzij de docent heeft ingesteld dat er geen feedback getoond wordt of dat feedback op een later moment getoond wordt.

Als de test open vragen bevat krijg je geen automatische feedback. Het kan zijn dat de docent op een later tijdstip feedback geeft op open vragen.

Je kunt via de test in de cursusstructuur of via het widget 'Bekijk je feedback op' op het cursusdashboard nagaan wat de resultaten van je testpogingen zijn. Hoe je dat doet wordt in een aparte handleiding uitgelegd.

Vorige Handleiding Wat is het verschil tussen een Test en een Zelfevaluatie?
Volgende Handleiding Hoe kan ik de resultaten en feedback op een test bekijken?