DLWO

Waar krijg ik notificaties of meldingen van?

Aangepast op

Je kunt van diverse activiteiten een notificatie krijgen en dat kan op meerdere manieren gebeuren. Van sommige activiteiten krijg je alleen in de leeromgeving of in de cursus een melding, van andere activiteiten kun je een notificatie per e-mail krijgen. De meeste e-mail notificaties kun je zelf instellen, hoewel er enkele notificaties zijn die automatisch verstuurd worden. Zo krijg je altijd een e-mail notificatie als je een opdrachtuitwerking hebt ingestuurd.

Minibalk

De drie iconen in de Minibalk geven aan of  

  • je een intern bericht hebt ontvangen;
  • je een nieuw discussiebericht hebt ontvangen;
  • er iets gewijzigd is in de cursus.

Voor meer uitleg, zie Welke notificaties zie ik in de Minibalk

Meldingen instellen

Je kunt voor een aantal activiteiten instellen dat je (ook) een notificatie per e-mail wilt ontvangen. Je bepaalt zelf of je deze e-mail notificaties wilt ontvangen. Voor mededelingen en feedback op ingestuurde opdrachtuitwerkingen staat dat standaard aan, maar kun je zelf uitzetten.

Daarnaast kun je aangeven of je een dagelijks of wekelijks activiteitenoverzicht wilt ontvangen. Dit overzicht bevat bijvoorbeeld meldingen over het aantal nieuwe discussieberichten.

Voor meer uitleg, zie Waar kan ik een notificatie per e-mail van krijgen?

Discussies

Voor discussieberichten kun je aangeven dat je je wilt abonneren. Dan zie je in het discussieforum of er nieuwe berichten zijn. Afhankelijk van de instelling die je aangeeft bij het abonneren, kun je ook een notificatie per e-mail krijgen.

Voor meer uitleg, zie Hoe bepaal ik van welke discussies ik een notificatie krijg?

Vorige Handleiding Waar kan ik het antwoordmodel of automatische feedback voor de opdracht vinden?
Volgende Handleiding Hoe weet ik wat het goede antwoord is bij een test?