DLWO

Welke notificaties zie ik in de Minibalk

Aangepast op

De Minibalk toont notificaties of waarschuwingen van veranderingen in de cursus, zoals nieuwe berichten, discussies, berichten in het discussieforum, nieuwe en bijgewerkte inhoud, aankondigingen, uiterste datums, einddatums, etc.

Het oranje bolletje geeft aan dat er nieuwe notificaties zijn.

  1. Berichtwaarschuwingen voor ontvangen chatberichten.
  2. Inschrijvingswaarschuwingen voor discussies.
  3. Updatewaarschuwingen voor een overzicht van diverse wijzigingen binnen de cursus, zoals feedback op instuuropdrachten, het verlopen van de uiterste datum van insturen.
  1. Klik op Berichtwaarschuwingen om berichten te versturen, lezen of beantwoorden. Nieuwe berichten worden direct getoond.
  2. Klik op Chatberichten om Postvak IN te zien met ontvangen berichten. Berichten die je zelf verstuurt, verschijnen niet in Postvak IN.
  1. Klik op Inschrijvingswaarschuwingen om nieuwe berichten of antwoorden te zien op het discussieforum of onderwerp waarop je je geabonneerd hebt.

Je ziet hier alleen notificaties als je bij het betreffende discussieforum, -onderwerp of -draad aangeeft dat je je wilt abonneren en vervolgens aangeeft dat de melding opgenomenn moet worden in het overzicht van activiteit.  

  1. Klik op Updatewaarschuwingen voor een overzicht van diverse wijzigingen binnen de cursus, zoals feedback op instuuropdrachten, het verlopen van de uiterste datum van insturen van een opdracht.
Vorige Handleiding Hoe weet ik dat ik een nieuw bericht heb ontvangen?
Volgende Handleiding Hoe sorteer ik Postvak IN van Berichtwaarschuwingen op datum of naam?