DLWO

Welke feedback zie ik via de opdracht in de cursusstructuur?

Aangepast op

Je kunt op meerdere manieren de feedback op je opdracht terugvinden. De reguliere manier is via opdracht in de cursusstructuur. Je kunt dan tekstuele feedback lezen, een bijlage downloaden of annotaties in je opdrachtuitwerking raadplegen.

Als de docent feedback heeft gegeven via audio of video, zie je die opnamen echter niet als je de opdracht opent via de cursusstructuur. In dat geval kun je de opdracht beter openen via het widget op het dashboard van de cursus. Hoe je dat doet, lees je in de handleiding Waar kan ik de feedback op mijn opdracht vinden? .

Dit gaat alleen over formatieve opdrachten die je in de cursus instuurt.

Opdrachten die meetellen voor het eindoordeel - summatieve opdrachten - stuur je in via het toetssysteem Ans. Je ziet daar ook het oordeel en eventuele terugkoppeling van de docent. Voor meer informatie zie Waar kan ik de resultaten en terugkoppeling op mijn ingestuurde opdracht in Ans vinden?

  1. Klik op Cursus --> Inhoud.
  2. Ga naar de juiste studietaak en selecteer de opdracht.
  3. Je ziet hier de tekstuele feedback van de docent.
  4. Als de docent rechtstreeks in je document annotaties heeft gemaakt, kun je die hier lezen.
  5. Als de docent een document heeft toegevoegd met feedback kun je hier het document downloaden.

Je kunt via Meldingen instellen dat je per e-mail een notificatie wil krijgen als de docent feedback heeft gegeven. Hoe je dat doet, kun je nalezen in de handleiding Waar kan ik een notificatie per e-mail van krijgen?.

Vorige Handleiding Waar kan ik de feedback op mijn opdracht vinden?
Volgende Handleiding Waar kan ik het antwoordmodel of automatische feedback voor de opdracht vinden?