DLWO

Waar kan ik het antwoordmodel of automatische feedback voor de opdracht vinden?

Aangepast op

Bij sommige opdrachten kun je feedback krijgen in de vorm van een antwoordmodel of standaard feedback waarin de docent de belangrijkste aandachtspunten aangeeft. Waar je deze feedback of dit antwoordmodel kunt vinden, hangt af van het type opdracht.

Bij een instuuropdracht kan de docent 'automatische feedback' instellen. Nadat je de opdrachtuitwerking hebt ingediend, verschijnt er een nieuwe pagina met de feedback.

Als het een opdracht is waarvoor je niets hoeft in te sturen zoals een vraag in de tekst kan de docent op meerdere manieren de standaard feedback ter beschikking stellen. Meestal is het antwoord of het document dan verborgen onder een uitklapmenu in de tekst.

Het kan ook zijn dat de docent een hyperlink heeft opgenomen naar een document met het antwoord of de feedback.

Opdrachten die meetellen voor het eindoordeel - summatieve opdrachten - stuur je in via het toetssysteem Ans. Je ziet daar ook het oordeel en eventuele terugkoppeling van de docent. Voor meer informatie zie Waar kan ik de resultaten en terugkoppeling op mijn ingestuurde opdracht in Ans vinden?

Instuuropdracht met automatische feedback

Voor een instuuropdracht zie je in de cursus altijd minimaal twee pagina's: een pagina met de instructies en toelichting voor de opdracht en een pagina om je opdrachtuitwerking in te sturen. Voor een instuuropdracht met automatische feedback wordt een additionele pagina getoond nadat je de opdrachtuitwerking hebt ingeleverd. Je krijgt hiervan ook een notificatie direct nadat je je opdrachtuitwerking hebt ingediend.

  1. Ga naar Cursus --> Inhoud en naar de betreffende map. Je ziet de twee pagina's voor de opdracht.
  2. Ga naar de instuuropdracht en stuur je opdrachtuitwerking in. Voor meer informatie hierover, kun je de handleiding Hoe dien ik mijn opdrachtuitwerking in? raadplegen.
Dien eerst je opdrachtuitwerking in.
  1. Je ziet dat je de opdracht hebt ingediend.
  2. Daarna wordt de pagina ververst en zie je dat het Antwoordmodel is toegevoegd aan de cursusstructuur.

Hoewel er bij de indiening 'In afwachting van evaluatie' staat, is dat hier niet van toepassing. Je zult geen individuele feedback krijgen als de docent een antwoordmodel beschikbaar stelt.

Het Antwoordmodel wordt toegevoegd aan de cursusstructuur nadat je de opdrachtuitwerking hebt ingediend.

Vraag en antwoord in de tekst

Als de docent een vraag opneemt in de lopende tekst, kan het antwoord verborgen zijn onder een uitklapmenu.

  1. Klik op Klik hier voor terugkoppeling om het antwoord op de vraag te zien.
Het antwoord op de vraag is verborgen on 'Klik hier voor terugkoppeling',

Toelichting in de tekst

Soms verbergt de docent een toelichting of feedback in de tekst via de accordeon functie. Dat lijkt op de Vraag en antwoord, maar is subtieler weergegeven met een > uitklappijltje aan het begin van de zin. Klik op dit pijltje om de toelichting te zien.

 

Klik op het pijltje voor verdere toelichting.
Vorige Handleiding Hoe zie ik dat ik mijn opdrachtuitwerking goed heb ingestuurd?
Volgende Handleiding Waar krijg ik notificaties of meldingen van?