DLWO

Welke weergaveopties voor discussies kan ik zelf instellen in Accountinstellingen?

Aangepast op

In Accountinstellingen kun je een aantal algemene weergaveopties aanpassen. Je kunt ook specifiek voor discussies weergaveopties aanpassen. Deze instellingen zijn persoonlijk en hebben geen invloed op de weergaveinstellingen van andere gebruikers.

  1. Klik op je Naam in de Minibalk. De pagina opent standaard op tabblad Accountinstellingen.
  2. Selecteer tabblad Discussies

Onder Persoonlijke instellingen kun je jouw persoonlijke weergaveopties voor discussies instellen.

  1. Bij Weergaveinstellingen kun je aangeven of je altijd  een overzicht van de discussies aan de linkerzijde van je scherm wilt zien door een vinkje te zetten bij 'Het venster lijst met discussies altijd weergeven'
  2. Bij Standaardweergave kun je kiezen tussen rasterweergave of leesweergave.
  3. Bij Antwoordinstellingen  kun je aangeven of het oorspronkelijke bericht opgenomen moet worden in je antwoord door een vinkje te zetten voor 'Oorspronkelijk publicatie in antwoord opnemen'.
  4. Bij Aanmeldingsinstellingen kun je aangeven of je automatisch automatisch op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe berichten in een thread die je gecreƫerd hebt door een vinkje te zetten voor 'Wanneer een nieuwe thread wordt gemaakt, moet u zich standaard bij de thread aanmelden'.
  5. Bij Weergave-instellingen van de rasterweergave kun je aangeven of een voorbeeldweergave van het bericht in het deelvenster getoond wordt. Als deze optie niet is geselecteerd, kun je op het bericht klikken en wordt het bericht in een pop-up venster getoond.

Klik op het Vraagteken voor meer toelichting over de instelling.

Vergeet niet je instellingen te bewaren. Klik op Opslaan en sluiten

Vorige Handleiding Hoe log ik uit van Brightspace?
Volgende Handleiding Waar kan ik een notificatie per e-mail van krijgen?